Undervisning

Undervisning på Kofoeds Skole er til dig, som vil lære noget nyt og blive en del af et engageret fællesskab. I vores rolige og rummelige fællesskaber mærker du glæden ved at lære noget nyt, samtidig med, at du skaber netværk og venskaber.

På Kofoeds Skole har vi undervisning i alt fra musik, motion og mindfulness til madlavning, billedkunst og dansk sprog. Hvert år har vi mere end 200 kurser, så der er god mulighed for at du kan finde noget der passer til dig – uanset om du er begynder eller øvet.
Du kan se de kurser vi tilbyder lige nu i Kofoeds Skoles kursus-katalog.

Tilmeld dig undervisning på Kofoeds Skole

For at tilmelde dig vores kurser skal du være skrevet ind på Kofoeds Skole og have et aktivt elevkort.
Alle borgere mellem 18 år og pensionsalderen, som står uden for arbejdsmarkedet, kan blive skrevet ind.

Det er gratis at blive skrevet ind på Kofoeds Skole. Du skal blot møde op i vores åbne rådgivning. Den finder du ved vores reception i Kofoeds Kant, Holmbladsgade 120, 2300 København S. Der er åbent alle hverdage fra kl. 9-13.

Når du er skrevet ind og har modtaget dit elevkort kan du tilmelde dig og benytte vores undervisningstilbud. Det er også gratis.

Du kan tilmelde dig på to måder:

eller

  • Du kan udfylde et ansøgningsskema og aflevere det i Åben Rådgivning i Kofoeds Kant. Du finder ansøgningsskemaet bagerst i vores kursus-katalog, eller du kan hente og printe det her på siden.
Har du spørgsmål om undervisning på Kofoeds Skole?

Undervisning på Kofoeds Skole er organiseret af Kofoeds Skoles Oplysningsforbund (KSO). Hvis du har spørgsmål om undervisningen, eller hvordan du tilmelder dig, så kontakt sekretariatsleder, Kirsten Kaas.

Sekretariatsleder, KSO

Direkte nummer: 41 73 32 06

Mail: kirstenk@kofoedsskole.dk

HENT KATALOGET

TILMELD DIG ONLINE HER

HENT ANSØGSNINGSSKEMA

Spørgsmål?

Indskrivning og fornyelse af elevkort kan ske mandag – fredag kl. 9-13 i Kofoeds Kant.
Telefonen er åben mandag, onsdag og torsdag 9.00-15.00 – tirsdag og fredag 9.00-13.00