Kofoeds Skole Nuuk

I januar 2016 åbnede Kofoeds Skole Nuuk dørene for første gang. Her kan mennesker i socialt udsatte positioner fra Nuuk og omegn komme og få hjælp til at hjælpe sig selv videre i livet.

Det har været vigtigt for Kofoeds Skole, at der bliver tale om en grønlandsk institution, som bygger på Kofoeds Skoles værdier. Derfor skal skolens ledelse og personale rekrutteres i Nuuk. Kofoeds Skole i København skal bidrage med viden og erfaringer og med socialpædagogiske programmer og arbejdsmetoder til den grønlandske skole. Rigtig mange grønlændere i Danmark har i årenes løb søgt og fået hjælp på Kofoeds Skole.

Kontakt Kofoeds Skole Nuuk

Forstander,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte telefon +299 381 340

Mobil: +299 534 247

Mail: charlottelu@kofoedsskole.gl

Foto: Gudmundur ‘Gujo’ Thorsteinsson

Overordnet strategi

Kommuneqarfik Sermersooq og Kofoeds Skole har et ønske om at forbedre livssituationen for socialt udsatte borgere i Grønland. Projektet indgår i en overordnet strategi for at forbedre indsatsen for udsatte grupper.

I Kommunalbestyrelsen er vi meget optagede af, at den støtte vi yder de mest udsatte i vores samfund rent faktisk hjælper dem videre. Der skal mere fokus på hjælp til selvhjælp, så borgeren bliver i stand til at opretholde en selvstændig og meningsfuld tilværelse. Her vil Kofoeds Skole komme til at yde et meget vigtigt bidrag i form af en indsats, som hjælper borgere til at tage vare på eget liv”, siger borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Asii Chemnitz Narup.

I Danmark har Kofoeds Skole eksisteret siden 1928 som et sted, hvor arbejdsløse og socialt udsatte kan komme ind fra gaden og arbejde i værksteder, deltage i undervisning og få råd og vejledning til at forbedre deres muligheder i livet. Skolens arbejde bygger på en grundtanke om hjælp til selvhjælp, og deltagernes indsats honoreres med blandt andet spisning, adgang til tøj- og møbeldepot, tøjvask og andre dagligdags fornødenheder.

Find en medarbejder på Kofoeds Skole Nuuk

Forstander,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte telefon +299 381 340

Mobil: +299 534 247

Mail: charlottelu@kofoedsskole.gl

Aktivitetsmedarbejder,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte telefon: +299 381 347

Mail: dorteamr@kofoedsskole.gl

Aktivitetsmedarbejder,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte telefon: +299 381 345

Mail: franks@kofoedsskole.gl

Aktivitetsmedarbejder,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte telefon: +299 381 341

Mail: kristianr@kofoedsskole.gl

Aktivitetsmedarbejder,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte nummer: 

Mail: najah@kofoedsskole.dk

Aktivitetsmedarbejder / Køkkenansvarlig,
Kofoeds Skole Nuuk

Direkte nummer:

Mail: ottom@kofoedsskole.gl

Pædagogisk medarbejder,
Ungeprojekt i Nuuk

Direkte nummer: +299 381 348

Mail: hansk@kofoedsskole.gl

Pædagogisk medarbejder,
Ungeprojekt i Nuuk

Direkte nummer: 

Mail: julieb@kofoedsskole.dk

Viden og erfaring

Kofoeds Skole har i dag danske afdelinger i København, Aarhus og Aalborg. Igennem de seneste 20 år har skolen desuden medvirket til etablering af mere end 20 søsterskoler i 8 central- og østeuropæiske lande. De udenlandske søsterskoler har udviklet sig i overensstemmelse med lokale muligheder og behov, og de er lokalt forankrede – som den kommende skole i Nuuk skal være – og drives af NGO’er i de enkelte lande.

– Vi håber, vi kan bidrage med viden og erfaring ved skolens igangsættelse og på den måde være med til at opbygge en grønlandsk Kofoeds Skole, som hjælper udsatte borgere, siger forstander for Kofoeds Skole i Danmark Robert Olsen.

Foto: Kofoeds Skoles arkiv

Ledige stillinger på Kofoeds Skole Nuuk

Søger du job i Grønland? Her kan du se ledige stillinger på Kofoeds Skole Nuuk.
Hvis du vil søge en af vores opslåede stillinger skal du sende os en motiveret ansøgning.
Vi modtager kun ansøgninger via Statens eRekruttering, HR manager. Der er link til ansøgningsplatformen i det enkelte jobopslag.

Spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål vedr. Kofoeds Skole Nuuk.
Vores åbningstider er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 8.30 – 15.00 og onsdag og fredag fra kl. 8.30 – 14.00.