Kofoeds butikker

Åbningstider:
Onsdag til fredag fra kl. 13-17
Lørdag fra kl. 10-14

Åbningstider for cykelbutikken:
Onsdag og torsdag fra kl. 13-15.30

Hvor i byen kan man gå ind i en butik tegnet af arkitekter fra COBE, se et ægte Hans Scherfig-billede på væggen, købe lækre redesignede møbler og tekstiler, honning og æblemost produceret i baggården, finde genbrugstøj og møbler og samtidig støtte en god sag?
Det kan du i Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade på Amager.

Handler du i Kofoeds Skoles butikker støtter du samtidig vores arbejde med socialt udsatte mennesker i Danmark. Vi sælger genbrug doneret af private og designer nye produkter af overskudsmateriale.

I juni 2018 åbnede Kofoeds Skole fire socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade, som et led i visionen om at åbne skolen mere op til lokalområdet, hvor butikkerne skal danne ramme for mødet mellem Kofoeds Skole og de lokale borgere.

Kofoeds Skoles butikker sælger genbrugstøj, møbler, cykler, redesignet produkter og egne producerede varer. De fire butikker er blevet døbt ‘Tøj’, ‘Møbel’, ‘Bazar’ og ‘Cykel’. Butikkerne ligger i Nyrnberggade 1 på Amager og er blevet til med støtte fra Realdania.

Donér tøj
eller møbler

Giv et
bidrag

Donér
cykler

Webshop

Kofoeds Skoles webshop er et supplement til butikker og målrettet dem, der enten bor for langt væk til lige at kunne svinge forbi Nyrnberggade på Amager eller også bare foretrækker at handle online. Webshoppen indeholder er stor del af de basisvarer, som man vil kunne finde i ‘Bazaren’ – dvs. redesignede produkter og merchandise. I enkelte tilfælde vil nogle af genbrugsvarene fra ‘Tøj’, Møbler’ og ‘Cykel’ også være tilgængelige i shoppen.

OBS! Det er desværre ikke muligt at få elevrabat når man handler i webshoppen.

Du kan besøge vores webshop her.

Spørgsmål?

Telefon: 32 68 02 00
E-mail: ks@kofoedsskole.dk

Telefonen er åben mandag til torsdag fra kl. 9.00 – 15.00 og fredag fra kl. 9.30 – 13.00.