Kofoeds butikker

Åbningstider for Tøj, Møbel og Bazar:
Onsdag til fredag fra kl. 13-17
Lørdag fra kl. 10-14

Åbningstider for Cykel:
Torsdag fra kl. 13-17

Hvor i byen kan man gå ind i en butik tegnet af arkitekter fra COBE, se et ægte Hans Scherfig-billede på væggen, købe lækre redesignede møbler og tekstiler, honning og æblemost produceret i baggården, finde genbrugstøj og møbler og samtidig støtte en god sag?
Det kan du i Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade på Amager.

Handler du i Kofoeds Skoles butikker støtter du samtidig vores arbejde med socialt udsatte mennesker i Danmark. Vi sælger genbrug doneret af private og designer nye produkter af overskudsmateriale.

I juni 2018 åbnede Kofoeds Skole fire socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade, som et led i visionen om at åbne skolen mere op til lokalområdet, hvor butikkerne skal danne ramme for mødet mellem Kofoeds Skole og de lokale borgere.

Kofoeds Skoles butikker sælger genbrugstøj, møbler, cykler, redesignet produkter og egne producerede varer. De fire butikker er blevet døbt ‘Tøj’, ‘Møbel’, ‘Bazar’ og ‘Cykel’.

Butikkerne ligger i Nyrnberggade 1 på Amager og er blevet til med støtte fra Realdania.

OBS! Kofoeds Skoles webshop er ikke længere aktiv. Vi henviser i stedet til vores fysiske butikker i Nyrnberggade på Amager for salg af produkter.

Donér tøj
eller møbler

Giv et
bidrag

Donér
cykler

Spørgsmål?

Telefon: 32 68 02 00
E-mail: ks@kofoedsskole.dk

Telefonen er åben mandag, onsdag og torsdag 9.00-15.00 – tirsdag og fredag 9.00-13.00