Besøg &
rundvisninger

Bemærk, vi afholder ikke rundvisninger i øjeblikket på Kofoeds Skole før tidligst feb. 2022.
På Kofoeds Skole modtager vi gerne besøg fra interesserede organisationer, foreninger, klubber osv., der gerne vil vide mere om skolen og dens arbejde. Rundvisningerne foregår på den nuværende matrikel i Holmbladsgade 120 på Amager, men undervejs vil vi også fortælle historier om “gamle dage”, hvor Kofoeds Skole lå på Christianshavn.

Tid & pris

Fra 1. august 2021 finder vores åbne rundvisninger sted den sidste onsdag i måneden kl. 10-12. Prisen er 50 kr. pr. deltager og tilmelding kræves.
Repræsentere du en organisation med faglig interesse i Kofoeds Skole, kan vi arrangere en særskilt rundvisning for 100 kr. pr. deltager, er I en større gruppe kan samlet pris aftales.

Kontakt

Kommunikationsansvarlig
Hasse Borg Søegren
41 73 31 54
kommunikation@kofoedsskole.dk

Åbne elevture

Er du nysgerrig på at høre om Kofoeds Skole fra en elevs synspunkt eller overvejer du at blive elev her, så kan du hver fredag komme med på en guidet elevtur. Her er det en elev ved navn Jens, som viser rundt og fortæller om hvad skolen indeholder og hvad den kan tilbyde.

De Åben Elevture starter i vores café, Kofoeds Kant (Holmbladsgade 120), hver fredag kl. 10 og varer cirka en halvanden times tid.

Turene er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Foredrag

Hvis man er interesseret i at høre mere om Kofoeds Skoles arbejde og historie, kan man også bestille et foredrag fra en medarbejder. Vores foredrag tager som regel udgangspunkt i vores lange historie og fører frem mod nutidens, men også fremtidens, Kofoeds Skole.

Tid & pris

Et foredrag tager typisk omkring 40 minutter og tid og sted kan variere efter aftale.
Et foredrag fra en Kofoeds Skole-medarbejder koster 1.000 kr. (inkl. transport).

Kontakt

Forstander
Robert Olsen
41 74 32 55
robert@kofoedsskole.dk

Spørgsmål?

Telefon: 32 68 02 00
E-mail: ks@kofoedsskole.dk

Skriv eller ring til os for at aftale et besøg eller foredrag.
Telefonen er åben mandag til torsdag fra kl. 9.00 – 15.00 og fredag fra kl. 9.30 – 13.00.