Ledige frivilligjobs

  • Mand reparerer vindue på ReDesign TRÆ værksted, vejledes af pædagogisk medarbejder

Frivillig Redesign TRÆ

Til værkstedet ReDesign TRÆ på Kofoeds Skole søger vi frivillige, der vil bidrage kreativt og gå til hånde i hverdagen på værkstedet. Som frivillig i ReDesign TRÆ deltager du i et kreativt og pædagogisk [...]

  • På værkstedet ReDesign SKIND laver de skindprodukter af genbrugsmaterialer, for eksempel sælskindsluffer

Frivillig Redesign SKIND

Til værkstedet ReDesign SKIND på Kofoeds Skole søger vi frivillige, der vil bidrage med faglige kompetencer, netværk, og omsorgsfuldt samvær i hverdagen på værkstedet. Som frivillig i ReDesign SKIND deltager du i et kreativt og [...]

Bliv frivillig
på Kofoeds Skole

Som frivillig på Kofoeds Skole kan du være med til at gøre gavn for socialt udsatte mennesker i Danmark – og samtidig få en masse gode oplevelser og nye kompetencer med dig hjem.

Vi har brug for frivillige til at hjælpe os med alt fra kampagne- og værkstedsarbejde, til at være en del af vores markeder eller stå i en af vores socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade på Amager.

Læs i øvrigt vores frivillighedspolitik her.

Vi slår som udgangspunkt frivilligjobs op i diverse frivilligfora, men kan du ikke umiddelbart finde en tjans, der passer perfekt til dig, så send os gerne et par linjer om dig selv, hvad du har lyst til og hvad du kan tilbyde.

Vil du være eventfrivillig og f.eks. hjælpe til juleaften eller ved andre events?
Så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

‘Jeg synes lige præcis det her sted er noget specielt.’

Lotte er frivillig i Kofoeds Skoles socialeøkonomiske butikker og har været det i mere end et halvt år nu. Her kan du høre hende fortælle hvorfor valget faldt på lige netop Kofoeds Skole.

‘Jeg holdt op med at arbejde for 4 år siden og så har jeg altid støttet Læger Uden Grænser og haft sponsorbarn og sådan noget, men lige pludselig måtte jeg jo sige noget af det fra, da jeg havde færre penge end jeg plejede. Sponsorbarnet beholdt jeg og så kender jeg én, der arbejder på Kofoeds Skole og som altid havde talt så godt om det. Skolen ligger tæt på mig og så tænkte jeg, at jeg kunne tilbyde at komme her en gang om måneden fast og måske også lave noget løst. På den måde giver jeg noget uden at betale for det – og det har jeg været rigtig glad for! Jeg har været her et halvt års tid nu og er helt oppe og ringe hver gang jeg har været på arbejde. Jeg synes jeg har mødt så mange flinke mennesker her.’

Udfører du frivilligt arbejde mens du får dagpenge, efterløn eller kontanthjælp, så skal du være opmærksom på de gældende regler:

Spørgsmål?

Telefon: 41 73 32 69

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål vedr. frivillighed på Kofoeds Skole.