Bliv frivillig
på Kofoeds Skole

Som frivillig på Kofoeds Skole gør du en vigtig forskel for mennesker i udsatte positioner i Danmark. Samtidig får du en masse gode oplevelser og nye kompetencer med dig hjem.

Vi har brug for frivillige til at hjælpe os med alt fra kampagne- og værkstedsarbejde, til at være en del af vores markeder eller stå i en af vores socialøkonomiske butikker i Nyrnberggade på Amager.

Læs vores overordnede frivillighedspolitik her.

Vi slår som udgangspunkt frivilligjobs op i diverse frivilligfora, og på siden her.
Klik her for at gå til vores aktive frivilligjobs.
Kan du ikke umiddelbart finde en tjans, der passer perfekt til dig, så send os gerne et par linjer om dig selv, hvad du har lyst til og hvad du kan tilbyde.

Vil du være eventfrivillig og f.eks. hjælpe til juleaften eller ved andre events?
Så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

‘Jeg synes lige præcis det her sted er noget specielt.’

Lotte er frivillig i Kofoeds Skoles socialeøkonomiske butikker og har været det i mere end et halvt år nu. Her kan du høre hende fortælle hvorfor valget faldt på lige netop Kofoeds Skole.

‘Jeg holdt op med at arbejde for 4 år siden og så har jeg altid støttet Læger Uden Grænser og haft sponsorbarn og sådan noget, men lige pludselig måtte jeg jo sige noget af det fra, da jeg havde færre penge end jeg plejede. Sponsorbarnet beholdt jeg og så kender jeg én, der arbejder på Kofoeds Skole og som altid havde talt så godt om det. Skolen ligger tæt på mig og så tænkte jeg, at jeg kunne tilbyde at komme her en gang om måneden fast og måske også lave noget løst. På den måde giver jeg noget uden at betale for det – og det har jeg været rigtig glad for! Jeg har været her et halvt års tid nu og er helt oppe og ringe hver gang jeg har været på arbejde. Jeg synes jeg har mødt så mange flinke mennesker her.’

Ledige frivilligjobs

  • Café Himmelblå er Kofoeds Skoles kantine og et læringsværksted for 10 - 12 elever

Frivillig i Café Himmelblå

Vil du være frivillig i Café Himmelblå - Kofoeds Skoles kantine? Gå praktisk til hånde i vores sociale køkken, mød nye mennesker og gør en vigtig forskel for socialt udsatte.

  • Elever arbejder i Kofoeds Mosteri

Frivillig i Kofoeds Mosteri

Vil du være frivillig i Kofoeds Mosteri? Vær med til at producere lækker æblemost af overskudsfrugt i et socialt arbejdsfællesskab, mød nye mennesker og gør en vigtig forskel for socialt udsatte.

Udfører du frivilligt arbejde mens du får dagpenge, efterløn eller kontanthjælp, så skal du være opmærksom på de gældende regler:

Spørgsmål?

Telefon: 41 73 32 69

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål vedr. frivillighed på Kofoeds Skole.