Kofoeds Kant

Kofoeds Kant, eller ’Kanten’ i daglig tale, er både en café og Kofoeds Skoles reception. Her finder du også ’Åben Rådgivning’, hvor du kan komme direkte fra gaden og få hjælp og vejledning gennem en samtale med en socialrådgiver.

I Kofoeds Kant kan du købe kaffe og croissanter, hvor overskuddet går til at støtte Kofoeds Skoles sociale arbejde. Du har også mulighed for at læse dagens avis, bruge en af vores offentlige computere og vores gratis wifi, eller fornøje dig med et af de mange bræt- og puslespil vi har på hylderne.

De fleste fredage afholder vi gratis, sociale arrangementer i Kanten. Dem kalder vi ‘FredagsKanter’ og det kan være alt fra foredrag, koncerter og filmfremvisning til fællessang, ferniseringer og kreative workshops. Du kan se programmet for de kommende FredagsKanter her på siden.

Hvis du vil have have nyt om større sociale arrangementer på Kofoeds Skole, så kan du følge med via Kofoeds Skoles Facebook-side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev til ‘Kofoeds Skoles Venner’.

Hvis du har gode ideer og ønsker til arrangementer i Kofoeds Kant, generelle forespørgsler, mv., så send os gerne en mail på kanten@kofoedsskole.dk

Åbningstider for Kofoeds Kant

Mandag-torsdag fra kl. 8-15.30
Fredag fra kl. 8-13.30

Kontakt Kofoeds Kant

Vejleder & Koordinator, Kofoeds Kant

Direkte nummer: 41 73 31 15

Mail: hellem@kofoedsskole.dk

Foto: Robert Hjortshøj

FredagsKanter er sociale arrangementer, hver fredag klokken 13:00 i Café Kofoeds Kant, Holmbladsgade 120, 2300 København S.
7. juni kl. 13:00

Lær at stoppe en overdosis
med Natascha Nydal, Antidote Danmark

I 2021 kostede receptpligtige opioider 107 menneskeliv i Danmark. Flere unge bruger stofferne til at falde til ro, når de har drukket alkohol eller taget opkvikkende stoffer, men alkohol og opioider forstærker hinanden – og det betyder en forhøjet risiko for en overdosis.

Natascha Nydal er ungekoordinator i Antidote Danmark. Denne fredag deler hun vigtig viden om opioider – og hvordan du kan hjælpe. Lær at stoppe en overdosis, få viden om de forskellige stoffer og tegn på overdosis – og få din helt egen Andidote næsespray med hjem.

14. juni kl. 13:00

Socialfaglig brevkasse
med Kofoeds Skoles socialrådgivere

Hvordan får man bolig, hvis man er hjemløs? Hvilke tillæg kan du søge om, som enlig forsørger? Sociallovgivningen er omfangsrig og ikke altid til at hitte rede i. Så er det godt, at vores dygtige socialrådgivere kan hjælpe dig med at finde vej i bureaukrati-junglen.

Kofoeds Skoles socialrådgivere svarer på generelle spørgsmål vedrørende love, regler med videre inden for den sociale lovgivning.

21. juni kl. 13:00

En overraskelse
med Kofoeds Skoles socialrådgivere

Kofoeds Skoles socialrådgivere brygger på en overraskelse. Det er meget hemmeligt. Kom og vær med.

28. juni kl. 13:00

Koncert
med Kasper Hoe

I år er det 25 år siden musiker og sangskriver Kasper Hoe gik fra at være en kopi af en kopi til at være en selvskabende original.

Kom og hør Kasper Hoe tage os med på en musikalsk tidsrejse fra begyndelsen i 1999 til i dag, hvor han kan fejre sit 25 års jubilæum.

Medmindre andet er noteret foregår alle FredagsKanter i Kofoeds Kant på Holmbladsgade 120.
Fredagskanter er gratis at deltage i og åbne for alle.

Galleri UnderKant

I kælderen under Kofoeds Kant finder du Galleri UnderKant – Kofoeds Skoles eget kunstgalleri

Galleri UnderKant er en udstillingsplatform for de mange kreative mennesker, der færdes på Kofoeds Skole og i den omkringliggende by. Fælles for udstillingerne i Galleri UnderKant er, at det er kunst og kunstnere der har en relation til Kofoeds Skole, Kofoeds skoles historie, eller Kofoeds Skoles bærende værdier.

Galleriet åbnede i 2020 og udstillingerne skifter løbende gennem året.
Åbningstiderne følger Kofoeds Kant og der er gratis adgang.

Åbningstider for Galleri Underkant

Mandag-torsdag fra kl. 8-15.30
Fredag fra kl. 8-13.30

Kontakt Galleri Underkant

Vejleder & Koordinator, Kofoeds Kant

Direkte nummer: 41 73 31 15

Mail: hellem@kofoedsskole.dk

Aktuel udstilling

Udstillingen Tankestrømme om det feminine af Josephine Puls kan opleves i Galleri UnderKant på Kofoeds Skole

Heteronormative Kantsten

Hvor går grænsen?

Udstilling af Hans Henrik Erland Hansen
02.05.2024 – 28.06.2024

Hans Henrik Erland Hansen har arbejdet med og udstillet kunst siden 1998. Hans tilværelse har – med egne ord – været en lang undersøgelse af, hvor ‘grænsen’ går.

Udstillingen udforsker hvordan ‘grænsen’ forandres afhængig af, hvilken sammenhæng man befinder sig i og hvilke mennesker man er sammen med. Men den er der altid – heteronormativiteten!

Fernisering

Der er fernisering på udstillingen torsdag d. 2. maj 2024, kl. 14 – 17 i Galleri UnderKant, kælderen, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Foto: Hasse Borg Søegren

Spørgsmål?

Telefon: 32 68 02 00
E-mail: ks@kofoedsskole.dk

Du er velkommen til henvende dig i ‘Kofoeds Kant’ eller ringe og høre mere om vores tilbud.
Telefonen er åben mandag, onsdag og torsdag 9.00-15.00 – tirsdag og fredag 9.00-13.00