Nyt fra os2022-11-28T11:34:01+00:00

Nyheder fra Kofoeds Skole

Vil du have nyheder fra Kofoeds Skole serveret direkte i din indbakke? Skriv dig op til vores elektroniske nyhedsbrev: ‘Kofoeds Venner’.
‘Kofoeds Venner’ indeholder nyt om vores sociale arbejde og aktiviteter, invitationer til events og arrangementer, såvel som andre muligheder for at støtte Kofoeds Skole som privatperson.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet ‘Kofoeds Venner’ accepterer du, at Kofoeds Skole må gøre brug af dine persondata til at sende dig mails svarende til nyhedsbrevets beskrevne formål, samt til statistik og forbedring af vores services.

Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik her.

Du kan også følge med i, hvad der sker på Kofoeds Skole ved at følge os på Facebook. Gå til Kofoeds Skoles side på Facebook.

Fra hjemløsereform til virkelighed

6. februar, 2024|

Den 1. juli 2023 trådte en ny hjemløsereform i kraft. Det betyder ændringer for Kofoeds Skoles hjemløsearbejde. Læs hvordan vi gør hjemløsereformen til virkelighed i vores tilbud til unge hjemløse

Kofoeds Butikker

Køb genbrugstøj og møbler, istandsatte cykler og redesignede produkter i træ, skind og tekstil – og støt samtidig Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Nyrnberggade 1
2300 København S

Onsdag-fredag fra kl. 13-17
Lørdag fra kl. 10-14

(Cykel dog kun torsdag fra kl. 13-17)

Go to Top