Vil du være frivillig på Kofoeds Skoles Produktionsværksted?
Vi søger frivillige, der vil støtte og vejlede i at løse opgaver på værkstedet, samt gå til hånde med mindre gøremål.

Om Kofoeds Skoles Produktionsværksted

På Produktionsværkstedet på Kofoeds Skole udfører mennesker i udsatte positioner lettere pakke- og montageopgaver for virksomheder i Storkøbenhavn. Det kan f.eks. være at tælle og pakke rawlplugs eller andre former for montagearbejde. Arbejdsopgaverne foregår i elevens eget tempo. Ved at arbejde i Produktionsværkstedet kan elever på Kofoeds Skole tjene op til et måltid i Café Himmelblå og andre goder, f.eks. vask af eget tøj. Værkstedet er en vigtig social og økonomisk støtte for mennesker der lever i udsatte positioner.

Arbejdsopgaver som frivillig på Kofoeds Skoles Produktionsværksted

Som frivillig på Kofoeds Skoles Produktionsværksted har du kontakt med en stor del af Kofoeds Skoles elever. Du skal have lyst til at hjælpe med en eller flere af følgende opgaver på værkstedet:

 • Kontrollere at arbejdsopgaverne er udført korrekt.
 • Vurdere om eleverne er i stand til at udføre de forskellige arbejdsopgaver.
 • Vejlede eleverne i de forskellige arbejdsopgaver.
 • Vaske kander og kaffekopper.
 • Holde vores lille køkken pænt og renligt.
 • Afhente kaffe i Café Himmelblå.

Lidt om dig

Vi forestiller os at du:

 • Er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker
 • Er mødestabil.
 • Er smilende og spreder et godt humør.
 • Er fleksibel og kan have flere bolde i luften
 • Er robust, ikke tager dit arbejde med hjem og kan klare lidt modstand i hverdagen.

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skoles Produktionsværksted?

Som frivillig på Kofoeds Skoles Produktionsværksted er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for mennesker der lever i udsatte positioner.

Derudover bliver du en del af et meningsfuldt og socialt arbejdsfællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring og udtalelser til dit CV.

Praktisk information

Kofoeds Skoles Produktionsværksted ligger på 2. sal på Kofoeds Skole på Amager, Holmbladsgade 120, 2300 København S. Der er handicapvenlig adgang til værkstedet.

Som frivillig på Kofoeds Skoles Produktionsværksted har du mulighed for at være med mandag til torsdag kl. 08:00 til kl. 12:00. Vi laver en aftale om, hvilke tidspunkter der passer dig.

Om Kofoeds Skole

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for mennesker i udsatte positioner.

Du kan læse mere om vores tilbud på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/

Hvis du ikke vil være fast frivillig, men vil hjælpe til ved events og kortere projekter, f.eks. markeder, eller juleaften på Kofoeds Skole, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

Foto: Per Bix