Vil du være frivillig butiksassistent i Kofoeds Skoles Butikker?
Vi søger frivillige, der har lyst til at møde nye mennesker og gå til hånde i hverdagen i butikkerne.

Som frivillig butiksassistent i Kofoeds Skoles Butikker deltager du i et åbent, imødekommende og serviceminded miljø, hvor du er i kontakt med både kunder, skolens elever, ansatte og andre frivillige.

Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker åbnede sommeren 2018 i helt nyindrettede lokaler i Nyrnberggade på Amager. Varerne i Kofoeds Skoles Butikker er primært donerede møbler, tøj og cykler, samt håndværk og brugskunst produceret på skolens værksteder. Al overskud fra butikkerne går til Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Som frivillig i Kofoeds Skoles Butikker har du lyst til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

  • Kundebetjening i butik og ved kassen.
  • Opfyldning af varer og prissætning.
  • Dekoration af vinduer og butik.
Lidt om dig

Vi forestiller os at du:

  • Er serviceminded og har lyst til at sætte dig ind i Kofoeds Skoles arbejde og formidle din viden til kunderne.
  • Har mod på at lære vores betalingssystem (iZettle) at kende, så du kan assistere med kassebetjening, når der er travlt.
  • Måske har erfaring med salg, butiksdrift, design, indretning eller lignende.

Hvad får du ud af at være frivillig butiksassistent?

Som frivillig butiksassistent i Kofoeds Skoles Butikker er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfyldt fællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring til dit CV.

Praktisk information

Kofoeds Skoles Butikker ligger på Kofoeds Skole på Amager, Nyrnberggade 1, 2300 København S.

Butikkerne er åbne onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13-17 og lørdag fra kl. 10-14.

Butikkerne bemandes af både ansatte, frivillige og elever og der vil altid være en ansat til stede.
Du skal minimum kunne tage en vagt om måneden.

Om Kofoeds Skole

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for mennesker i udsatte positioner.

Du kan læse mere om vores tilbud på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/

Hvis du ikke vil være fast frivillig, men vil hjælpe til ved events og kortere projekter, f.eks. markeder, eller juleaften på Kofoeds Skole, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

Foto: Leif Tuxen