Et nyt grønt fællesskab af biavlere, storbybønder og æblemostre starter til foråret på Kofoeds Skole. Og du er inviteret til at være med.

Om sommeren summer Kofoeds Skoles grønne områder af liv. Elever og ansatte passer bier, producerer honning, dyrker grøntsager, krydderurter og producerer æblemost. Det fællesskab kan du blive en del af. Til foråret starter vi i samarbejde med Bybi og Miljøpunkt Amager et bikursus for Kofoeds Skoles elever, ansatte og lokale, der har lyst til at være med.

Kurset starter 9. april og løber til september med fire ugers sommerferie. Der er undervisning hver mandag fra kl. 09.00-11.00. Undervisningen indeholder teori, praksisundervisning i bigården og honningslyngning. Det er gratis at være med på biavlskurset. Der er i alt 20 pladser på kurset og 10 af dem tilbyder vi til lokale borgere.

Udover undervisningen er der mulighed for at engagere sig frivilligt i alle de andre grønne aktiviteter vi har på skolen. Du kan bl.a. blive supermoster i vores æblemosteri og hjælpe til med at dyrke grøntsager mm. til vores kantine og butikker, der åbner til sommer.

Der er både plads til dig, der gerne vil lære noget nyt og dig, som har noget viden, du gerne vil give videre til andre. Det vigtigste er, at du har lyst til at bidrage til et socialt, grønt fællesskab, hvor man arbejder side om side med Kofoeds Skoles elever og ansatte.

Vi slutter sæsonen af sammen med et brag af en høstfest på Kofoeds Skole, hvor vi inviterer alle til at komme og møde Amagers grønne aktører.

Projektet er blevet til med støtte fra Amager Øst Lokaludvalg.

Interesseret?

Send en email til Signe Ulrich på signeu@kofoedsskole.dk hvor du fortæller lidt om dig selv og lidt om, hvorfor du gerne vil være med.

OBS! Hvis du ikke er interesseret i bikurset, men stadig gerne vil være med til nogen af vores andre grønne aktiviteter, er du også velkommen til at kontakte os.