Der var både taler, kage, fødselsdagssang, mad og musik, da Kofoeds Skole inviterede ca. 400 elever og medarbejdere til at fejre den sociale organisations store dag.

Fredag den 23. marts blev Kofoeds Skoles 90 års jubilæums fejret i stor stil. I Multihallen i Jenagade var der dækket op til 3-retters mad og for enden af den store sal, var der sat en stor scene op, som både skulle ligge gulv til taler, fødselsdagssang og musik fra Kofoeds Skoles eget bluesband, Ready Steady Blues Band, samt Kim Larsen Jam, der var hyret ind til lejligheden.

På slaget 11 blev dørene til den store sal så slået op og straks strømmede det ind med elever, der hver især havde sikret sig en gratis billet til den store begivenhed. Maden blev leveret af Kofoeds Skoles eget køkken, Café Himmelblå, der diskede op med laks til forret og oksesteg til hovedret. Desserten stod selvfølgelig på fødselsdagskage, som var blevet doneret til Kofoeds Skole af dels La Grace og Jakobs Bageri.

Da tallerkener og service var ryddet af bordet, blev stolene rykket til siden og danseskoene fundet frem. Dagen kulminerede kort inden afslutning kl. 15, da Kim Larsen Jam spillede Gasolin’-sangen ‘Langebro’ og 400 mennesker stod og skrålede med på verset ‘Jeg gik fordi dæmonernes Port – ud for Kofoeds Skole…‘!