Kofoeds Skole åbner det nye ”Galleri UnderKant” med en udstilling af Nikolaj Callesen

Kofoeds Skoles nye kunstgalleri har til huse i en stor rustik kælder under vores nye café og reception, kaldet Kofoeds Kant, der ligger ud til Holmbladsgade på Amager.

Galleriet åbner dørene med en udstilling af billedkunstner Nikolaj Callesen. Udstillingen ”Ved Lyngbyvejens virkelige, vilde og klare åbne” er skabt til lejligheden.
Udstillingen udgøres af en række fotografier, tegninger og tekster der alle på forskellig vis betragter hverdagens, naturens og byens ”poetiske åbninger”.

Nikolaj Callesen er uddannet indenfor antropologi og kunstfotografi på bl.a. Glasgow School of Art tilbage i 2006. Nikolaj Callesen er en erfaren billedkunstner, og har selv været elev i medieværkstedet på Kofoeds Skole tilbage i 2015.

Kofoeds Skole ønsker med det nye galleri at kunne tilbyde en attraktiv udstillingsplatform for de mange kreative mennesker, der færdes både på skolen og i den omkringliggende by. Det er håbet, at det nye galleri tillige kan være med til at skabe forståelse og knytte tættere bånd mellem skolens udsatte elever og den ”almindelige” københavner.

Der er fernisering på udstillingen torsdag den 20. februar 2020 kl. 15-17 på adressen: Galleri UnderKant, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Udstillingen vil være tilgængelig for alle, mandag til torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl. 8-14. Udstillingen kan ses frem til den 22. maj.

Klik her for at se flere billeder og tilmelde dig begivenheden på Facebook.