Fra lørdag den 29. august vil det som noget nyt være muligt at forsøde din shoppingtur i Kofoeds Butikker i Nyrnberggade med en kop friskbrygget kaffe. Vi har nemlig indgået et samarbejde med den lille socialøkonomiske virksomhed, Kaffe Karma, der opstiller en kaffevogn ude foran butikkerne hver lørdag i åbningstiden.

Vognen vil blive betjent af elever fra Kofoeds Skole, der bliver ansat på den ordning, der hedder ’socialt frikort’. Et socialt frikort giver de mest udsatte borgere mulighed for at tjene op til 20.000 kr. om året uden at blive trukket i f.eks. kontanthjælp eller anden offentlig ydelse.

Kaffe Karma er en samling af frivillige kaffeentusiaster, hjemløse og psykisk sårbare, der er gået sammen om at servere en god kop kaffe. Kaffe Karma har skabt et fællesskab, der får socialt udsatte mennesker i arbejde ved at sælge økologisk to-go-kaffe via mobilt gadesalg.

Kaffevognen vil fremover være at finde hver lørdag fra kl. 10-14 foran indgang til Bazaren i Nyrnberggade. Vi ses til en god kop kaffe!

Har du lyst til at blive frivillig hos Kaffe Karma?
Så læs mere om dette på deres hjemmeside.