Doner din cykel til Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole modtager vi gerne brugte cykler som donationer fra privatpersoner. Cyklerne sætter vi i stand i vores cykelværksted – et af Kofoeds Skoles sociale værksteder.

De istandsatte cykler sælger vi i  vores butik på Amager. Overskuddet går direkte til vores sociale arbejde med mennesker i udsatte positioner Danmark.

Doner din cykel i vores åbningstid

For at vi kan modtage din cykel, skal du udfylde en tro- og loveerklæring på, at det er din cykel. Den skal du indlevere sammen med din cykel. Du kan downloade og printe en tro- og loveerklæring her på siden.

Cykel, samt tro- og loveerklæring, kan indleveres i vores cykelbutik på Nyrnberggade 1, 2300 København S., i butikkens åbningstid. Cykelbutikken er åben hver torsdag fra kl. 13 – 17.

Ønsker du at donere din cykel udenfor Cykelbutikkens åbningstid, kan du henvende dig ved Cykelbutikkens bagindgang i skolegården på Kofoeds Skole. Der vil vi normalt kunne tage imod din cykel mellem kl. 9 og 13 på hverdage.

OBS!
Bor du f.eks. i en boligforening, hvor I har en større mængde cykler stående, bedes du kontakte Københavns Politi for bortskaffelse heraf. Lovgivningen tillader nemlig desværre ikke os at afhente dem uden Politiets tilladelse.
Du kan finde en guide til cykeloprydning på Københavns Kommunes hjemmeside.

Foto: Robert Hjortshøj

SÅDAN GI’R DU DIN BRUGTE CYKEL VIDERE
– og får en bæredygtig drikkedunk som tak

1. Udfyld og underskriv en tro- og loveerklæring
(OBS! Vi kan kun modtage cykler fra privatpersoner).
2. Indlevér din cykel sammen med erklæringen i Kofoeds Skoles Cykelbutik i Nyrnberggade på Amager (hver torsdag fra kl. 13-17).
3. Du får en gratis bæredygtig drikkedunk som tak.
4. Herefter sættes cyklen i stand og gives videre til de af vores elever, der har tjent op til det
– eller sælges i vores butik til fordel for vores sociale arbejde.

Spørgsmål?

Telefonen er åben tirsdag – fredag fra kl. 9.00 – 12.00.
Udenfor telefonens åbningstid henvises til ovenstående e-mailadresse.