For snart to år siden, fik Kofoeds Skole en ny designmanuel – heriblandt et nyt logo – som blev til i tæt samarbejde med designbureauet Rama Studios. Nu er selv samme logo er blevet nomineret til Danish Design Award 2019 i kategorien ‘Message understood’.

Om nomineringen siger juryen:
‘Kommunikationskampagnen formår at præsentere marginaliserede individer som en del af samfundet. Den fremmer social accept og gør en forskel, idet den forbinder et mindre fællesskab til et større. I designet bruges legende elementer til at understrege, at nok er vi forskellige, men grundlæggende har vi alle de samme ønsker og behov. Skolens formål udbredes til det omkringliggende samfund gennem opfindsomt brug af design.’

Om Danish Design Award

Danish Design Award sætter fokus på effekten og værdien af design, hylder virksomheder og designere på tværs af landet og viser den forskel, deres løsninger gør i industrien, samfundet og hverdagslivet. Danish Design Award viser værdien og effekten af design i Danmark i dag og inspirerer og stimulerer brugen af design og designtænkning i virksomheder og samfund.

Danish Design Award samler det brede erhvervsliv, designbranchen og hele landet om en årlig designbegivenhed, der fejrer den forskel design kan gøre.Prisens kategorier spænder fra design, der har skabt jobs eller sparet penge over sundhedsløsninger og ressourcedeling til visionære koncepter og viser mangfoldigheden i de måder, som design kan give værdi på.

Danish Design Award gennemføres i et samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design denmark.

Du kan læse mere om nomineringen her.