Vil du gøre en vigtig forskel for voksne grønlændere i udsatte positioner? Vi søger tilkaldevikar til mødestedet Naapiffik på Kofoeds Skole i København

Naapiffik er et mødested for voksne grønlændere i udsatte positioner, som ligger på Kofoeds Skole på Amager. Til Naapiffik søger vi en eller flere tilkaldevikarer, som kan træde til ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær. Arbejdet består i at tage imod de mennesker som kommer i Naapiffik, skabe en god og imødekommende stemning, lave mad i samarbejde med brugerne, rydde op og få Naapiffik til at fungere.

Arbejdstiderne kan ligge i tidsrummet: 8:00 – 21.00 alle ugens dage. Det er vigtigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter. Vi har primært behov for vikarer aften og weekender.

Vi forestiller os, at du er under uddannelse til pædagog eller en anden socialfaglig uddannelse, og gerne at du har arbejdserfaring inden for det sociale område, og en interesse i målgruppen af grønlændere i udsatte positioner. Ansættelsen er med tiltrædelse snarest muligt.

Lyder det som noget for dig?

Læs hele stillingsopslaget og søg job som tilkaldevikar til Naapiffik via vores rekrutteringssystem

Læs mere

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der
– for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i
bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Læs mere om Naapiffik på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/udsattegroenlaendere/

Læs mere om Kofoeds Skole på https://menneskermedmere.dk

Læs mere om vores pædagogiske arbejde på https://menneskermedmere.dk/omos/voresarbejde/

Foto: Kofoeds Skoles arkiv