TELE-POST og Kofoeds Skole Nuuk præsenterer et frimærke med tillægsværdi

Hvert år udgiver POST Greenland et frimærke med en overpris, som ubeskåret går til et godt kulturelt eller socialt formål. I år er det Kofoeds Skole Nuuk, som er udset som modtager af den samlede sum fra salget af tillægsværdi-frimærket. Multikunstneren Miki Jacobsen er manden bag det smukke motiv på frimærket.

Firmærket er et såkaldt “frimærke med tillægsværdi”, som betyder at overskuddet fra salg af frimærket går til velgørende formål. Og Tele-Post har med det nye frimærke som sagt besluttet at donere overskuddet til Kofoeds Skole Nuuks arbejde med at styrke socialt udsatte, hjemløse og langtidsarbejdsløse.

Afsløringen af frimærket fandt sted på Kofoeds Skole Nuuk onsdag den 18. oktober, hvor der var mulighed for at se og høre mere om frimærket.

Flere organisationer og foreninger har nydt godt af tillægsværdifrimærker fra Tele-Post. Sidste år fik Arctic Winter Games overrakt en check på 120.000 kroner, mens 150.000 kroner blev fordelt mellem to foreninger til fordel for hjemløse: Natherberget Café Kialaarfik og foreningen NoINI