Arv & testamente

Du kan støtte Kofoeds Skoles arbejde ved at oprette et testamente, enten til fordel for skolens generelle arbejde eller til særlige projekter og indsatsområder.
På den måde er du med til at sikre en indsats for socialt udsatte i fremtiden.

Gratis advokatbistand

Vi har stor erfaring med behandling af arvesager og stiller gratis advokatbistand til din rådighed. Som almenvelgørende organisation er Kofoeds Skole desuden fritaget for at betale arveafgift.

Kontakt

Fundraiser
Michael Magnus Nybrandt
tlf.: 41 73 32 72
mail: michaeln@kofoedsskole.dk

Hent vores folder her.

Legater

Kofoeds Skole har indgået et samarbejde med firmaet Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Formularen, du udfylder, kaldes et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort.

Legal Desk har skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger.

Når efterkommere modtager arv, skal de i visse tilfælde betale arveafgift. Du kan her beregne arveafgiften og modtage en arveafgiftsrapport helt gratis.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.

Opret et legat her.

Spørgsmål?

Telefon: 41 73 32 72
E-mail: fundraising@kofoedsskole.dk

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål vedr. arv og testamente.