Kom til Sommermarked på det sociale tilbud Kofoeds Skole

Onsdag den 12. juni 2024 kl. 12 – 17 inviterer det sociale tilbud Kofoeds Skole til Sommermarked. Til Sommermarkedet går flere sociale organisationer sammen om at skabe opmærksomhed om deres arbejde, når der pyntes op til fest på Kofoeds Skoles matrikel på Amager

Kom og vær med til Amagers hyggeligste sommermarked, når Kofoeds Skole pynter den store gård op til fest og markedsstemning, sammen med en række andre sociale organisationer.

Til Sommermarkedet kan du nyde live-musik og lækker mad, mens du går på opdagelse i de mange socialøkonomiske boder.

Det er en oplagt anledning til at besøge Kofoeds Skole, hvis du er nysgerrig på, hvad det sociale tilbud er for et sted. Og så er det helt gratis.

Kvinder til sommermarked på Kofoeds Skole 2024 kigger på genbrugstøj i bod

Til sommermarkedet fyldes Kofoeds Skoles gård med boder fra Københavns sociale organisationer. Her kan du blandt andet finde genbrugstøj og kunsthåndværk
(Foto: Hasse Borg Søegren)

Socialt samarbejde

Bag det festlige ydre er et ønske om at sommermarkedet kan styrke samarbejdet på tværs af sociale organisationer. Derfor inviterer Kofoeds Skole hvert år andre sociale organisationer ind og være en del af Sommermarkedet. I år kan du blandt andet møde:

  • N.A.B.O. Center, et aktivitets- og samværstilbud for psykisk sårbare
  • Incita, der arbejder for et mere rummeligt arbejdsmarked
  • SOVI, der arbejder for meningsfuld beskæftigelse for mennesker med autisme spektrum forstyrrelser, Asperger’s syndrom og ADHD
  • Fountain House, som tilbyder fællesskaber for mennesker med psykiske lidelser
  • Huset Venture, som arbejder for at skabe arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne.
  • Værestedet Pegasus, et aktivitets- og samværstilbud for hjemløse og udsatte
  • FGU Vestegnen
  • Landsforeningen af Psykiatribrugere
  • Røde Kors Herberg for Kvinder
  • SAND, de hjemløses Landsorganisation

Tag på shoppetur med god samvittighed

I markedsboderne finder du second-hand varer, kunsthåndværk, planter, grønt og andre produkter, som de deltagende sociale organisationer selv har produceret. Alt overskuddet fra markedet går til at støtte de deltagende organisationers sociale arbejde. Så du kan shoppe løs mens du støtter et godt formål.

Praktisk Info

Hvad: Sommermarked på Kofoeds Skole
Hvem: Alle er velkomne. Der er gratis adgang
Hvor: Holmbladsgade 120 og Nyrnberggade 1, 2300 København S.
Hvornår: Onsdag 12. juni kl. 12 – 17

Sammen kan vi mere

Vær med til at skabe et dejligt og festligt marked. Tilmeld dig sommermarkedet på Facebook og tag gerne en god ven med.

Arbejder du i en social organisation kan I deltage med jeres egen bod på markedet. Her kan I sælge støtteprodukter og egne produkter f.eks. planter, kunsthåndværk, osv. Al overskud går direkte til jer.

Alle væresteder, socialøkonomiske virksomheder og andre som laver socialt arbejde er velkomne til at deltage på sommermarkedet med en bod, musik eller andre slags indslag.

For at deltage med en bod skal du kontakte Sekretariatsleder på Kofoeds Skole, Kirsten Kaas, på kirstenk@kofoedsskole.dk hurtigst muligt og senest 1. juni.

Plakat til sommermarked på Kofoeds Skole 12. juni 2024