Vil du gøre en vigtig forskel for voksne grønlændere i udsatte positioner? Vi søger en socialpædagog til mødestedet Naapiffik på det sociale tilbud Kofoeds Skole i København

Naapiffik er et mødested for voksne grønlændere i udsatte positioner. Naapiffik ligger på det sociale tilbud Kofoeds Skole på Amager. Vi søger en engageret og omsorgsfuld socialpædagog til vores team,

Du har gerne erfaring med målgruppen af grønlændere i udsatte positioner og har formentlig en uddannelse som socialpædagog eller lignende relevant socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse.

Du er et rummeligt og empatisk menneske, med en høj relationskompetence. Alene og sammen med dine kolleger gennemfører du velfungerende aktiviteter i hverdagen og arbejder med brugergruppen ud fra Kofoeds Skoles principper om ”Hjælp til Selvhjælp”.

Opgaverne spænder bredt: Fra lavpraktiske hverdagsopgaver som f.eks. madlavning (sammen med brugerne), over rådgivning og motiverende samtaler, til opsøgende arbejde i København.

Det vil være en fordel i arbejdet som socialpædagog i Naapiffik, hvis du har indsigt i grønlandsk kultur og sprog.

Lyder det som noget for dig?

Læs hele stillingsopslaget og søg job som socialpædagog i Naapiffik via vores rekrutteringssystem

Læs mere

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der
– for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i
bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Læs mere om Naapiffik på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/udsattegroenlaendere/

Læs mere om Kofoeds Skole på https://menneskermedmere.dk

Læs mere om vores pædagogiske arbejde på https://menneskermedmere.dk/omos/voresarbejde/

Foto: Kjeld Andersen