Samarbejde og virksomhedspraktik2023-11-17T11:55:17+00:00

Samarbejde og virksomhedspraktik

Arbejder du i en organisation, eller virksomhed, som har et fagligt samarbejde med Kofoeds Skole kan du her finde faglige artikler og case-historier samt skrive dig op til vores faglige nyhedsbrev: Hjælp til Selvhjælp. Du kan også hente vores undervisningskatalog og værkstedskatalog som PDF.

Virksomhedspraktik på Kofoeds Skole

Som udgangspunkt tager vi gerne imod mennesker i virksomhedspraktik på Kofoeds Skole.

Muligheden for en virksomhedspraktik, vil altid være afhængig af en individuel vurdering af ansøgerens resurser og kompetencer og de konkrete forhold og behov i den relevante del af vores organisation.

Kontakt derfor vores virksomhedspraktik-koordinator for at høre mere om de relevante muligheder og ansøgningsprocessen.

Virksomhedspraktik- koordinator,
HR-, fundraising- og regnskabsassistent

Direkte nummer: 41 73 32 64

Mail: juliec@kofoedsskole.dk

Læs artikler
og case-historier

Hjælp til Selvhjælp

‘Hjælp til Selvhjælp’ er et elektronisk nyhedsbrev, hvor du som fagperson kan følge med i Kofoeds Skoles sociale arbejde.
‘Hjælp til Selvhjælp’ er for dig som selv arbejder inden for det socialpolitiske område, har kontakt til udsatte borgere på et fagligt plan, eller på anden vis har en faglig interesse i Kofoeds Skoles aktiviteter og interesseområder.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet ‘Hjælp til Selvhjælp’ accepterer du, at Kofoeds Skole må gøre brug af dine persondata til at sende dig mails svarende til nyhedsbrevets beskrevne formål, samt til statistik og forbedring af vores services.
Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik her.

Hjælp til Selvhjælp i praksis

Her kan du læse artikler og case-historier som viser, hvordan vi i praksis arbejder med vores faglighed på Kofoeds Skole.

Vi håber det kan inspirere til, hvordan vi bedst bruger vores pædagogiske og sociale faglighed til at hjælpe og støtte mennesker i sårbare og udsatte positioner.

Fra hjemløsereform til virkelighed

Den 1. juli 2023 trådte en ny hjemløsereform i kraft. Det betyder ændringer for Kofoeds Skoles hjemløsearbejde. Læs hvordan vi gør hjemløsereformen til virkelighed i vores tilbud til unge hjemløse

Kataloger

Kofoeds Skole har 11 faste værkstedstilbud og over 150 kurser hvert år.

Du kan som udgangspunkt deltage i vores tilbud, hvis du er i den arbejdsdygtige alder (dvs. fra 18 år og frem til pensionsalderen) og står uden for arbejdsmarkedet. Klik her for at se de fulde kriterier for at blive elev på Kofoeds Skole.

I vores undervisningskatalog og værkstedskatalog kan du se et overblik over de tilbud vi har i øjeblikket. Du kan hente katalogerne som PDF her på siden.

Job på Kofoeds Skole

Kunne du tænke dig at arbejde på Kofoeds Skole?
Her kan du se nogle af de stillinger vi har slået op lige nu.
https://menneskermedmere.dk/omos/jobs/ kan du se alle vores ledige stillinger

Fra hjemløsereform til virkelighed

6. februar, 2024|

Den 1. juli 2023 trådte en ny hjemløsereform i kraft. Det betyder ændringer for Kofoeds Skoles hjemløsearbejde. Læs hvordan vi gør hjemløsereformen til virkelighed i vores tilbud til unge hjemløse

Kofoeds Butikker

Køb genbrugstøj og møbler, istandsatte cykler og redesignede produkter i træ, skind og tekstil – og støt samtidig Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Nyrnberggade 1
2300 København S

Onsdag-fredag fra kl. 13-17
Lørdag fra kl. 10-14

(Cykel dog kun torsdag fra kl. 13-17)

Go to Top