fbpx
Samarbejde og virksomhedspraktik2023-07-06T10:13:19+00:00

Samarbejde og virksomhedspraktik

Arbejder du i en organisation, eller virksomhed, som har et fagligt samarbejde med Kofoeds Skole kan du her finde faglige artikler og case-historier samt skrive dig op til vores faglige nyhedsbrev: Hjælp til Selvhjælp.

Virksomhedspraktik på Kofoeds Skole

Som udgangspunkt tager vi gerne imod mennesker i virksomhedspraktik på Kofoeds Skole.

Muligheden for en virksomhedspraktik, vil altid være afhængig af en individuel vurdering af ansøgerens resurser og kompetencer og de konkrete forhold og behov i den relevante del af vores organisation.

Kontakt derfor vores virksomhedspraktik-koordinator for at høre mere om de relevante muligheder og ansøgningsprocessen.

Virksomhedspraktik- koordinator,
HR-, fundraising- og regnskabsassistent

Direkte nummer: 41 73 32 64

Mail: juliec@kofoedsskole.dk

Læs artikler
og case-historier

Hjælp til Selvhjælp

‘Hjælp til Selvhjælp’ er et elektronisk nyhedsbrev, hvor du som fagperson kan følge med i Kofoeds Skoles sociale arbejde.
‘Hjælp til Selvhjælp’ er for dig som selv arbejder inden for det socialpolitiske område, har kontakt til udsatte borgere på et fagligt plan, eller på anden vis har en faglig interesse i Kofoeds Skoles aktiviteter og interesseområder.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet ‘Hjælp til Selvhjælp’ accepterer du, at Kofoeds Skole må gøre brug af dine persondata til at sende dig mails svarende til nyhedsbrevets beskrevne formål, samt til statistik og forbedring af vores services.
Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik her.

Hjælp til Selvhjælp i praksis

Her kan du læse artikler og case-historier som viser, hvordan vi i praksis arbejder med vores faglighed på Kofoeds Skole.

Vi håber det kan inspirere til, hvordan vi bedst bruger vores pædagogiske og sociale faglighed til at hjælpe og støtte mennesker i sårbare og udsatte positioner.

Under overfladen

23-årige Frida Dorcas vil bruge sin kunst til at gøre en forskel for andre. I Københavns Havn vil hun, sammen med andre unge kunstnere med tilknytning til Kofoeds Skole, bruge ’sorg’ til at inspirere til handling over for klimaet.

Klæder skaber folk

Klæder skaber folk i den socialøkonomiske tøjbutik på Kofoeds Skole. Her har Isabella genfundet drømmen om at stå på egne ben.

Skeen i den anden hånd

På Kofoeds Skole har Rani fundet modet til at tage skeen i den anden hånd. Nu er hun startet på en uddannelse som ernæringsassistent.

Jord under neglene

Hebba fik jord under neglene i det arbejdende værksted Køkkenhaven på Kofoeds Skole og fandt en omsorg og et fællesskab hun ikke havde regnet med.

Job på Kofoeds Skole

Kunne du tænke dig at arbejde på Kofoeds Skole?
Her kan du se nogle af de stillinger vi har slået op lige nu.
https://menneskermedmere.dk/omos/jobs/ kan du se alle vores ledige stillinger

Kofoeds Butikker

Køb genbrugstøj og møbler, istandsatte cykler og redesignede produkter i træ, skind og tekstil – og støt samtidig Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Nyrnberggade 1
2300 København S

Onsdag-fredag fra kl. 13-17
Lørdag fra kl. 10-14

(Cykel dog kun torsdag fra kl. 13-17)

Go to Top