Synes du, at det er sjovt at rode med biler og har du øje for genbrugsguld? Har du en smittende glæde ved vedligeholdelse af biler, logistik- og flytteopgaver?  Så er det måske dig vi leder efter.

Det daglige arbejde består af to lige vigtige dele. Den ene er elevarbejde, hvor eleverne får trænet og udviklet deres kompetencer ved at deltage i arbejdet. Det betyder, at du sammen med dine kolleger skal forestå en pædagogisk indsats via undervisning og inddragelse i værkstedet – her bruger vi metoden ”det fælles tredje”. Den anden del af arbejdet er logistik, koordinering og planlægning, samt praktisk udførelse af opgaverne i værkstederne.

Vi ønsker en kollega, der har en pædagogisk uddannelse, måske har du en håndværkerfaglig uddannelse inden for autoområdet, faglig bredde og erfaring med socialt udsatte så du sammen med dine to nærmeste kollegaer i transporten og møbelbutikken kan skabe et godt pædagogisk arbejdsmiljø i forhold til elever, resten af skolens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere og søg stillingen her: