Kom til julemarked på Kofoeds Skole og køb bæredygtige julegaver

Oplev ægte julehygge på Kofoeds Skoles julemarked d. 6. december! Gå på julegavejagt i de socialøkonomiske genbrugsbutikker og find unikke produkter fra Kofoeds Skoles værksteder. Varm dig med et glas glögg i vores hyggelige julestue. Kofoeds Skole inviterer alle Københavnere til en hyggelig juleoplevelse med ekstra kanel.
Julestmning i Medieværkstedets fotobof til Julemarked på Kofoeds Skole

Kom i julestemning som i gamle dage

Den 6. december 2023 holder vi igen det traditionsrige julemarked på Kofoeds Skole. Et marked, der er fyldt med traditionel julestemning, hvor du og din familie kan nyde æbleskiver, gløgg og juleklip i en hyggelig atmosfære. I markedets boder finder du smukt håndlavede juledekorationer, kunsthåndværk og julepynt, der vil gøre dit hjem klar til højtiden. Kom og oplev den magiske julestemning, på et af Danmarks ældste sociale tilbud. Et julemarked der bringer folk sammen og skaber varme minder.

Køb gaver med hjertet og støt en god sag

Julen er hjerternes fest og Kofoeds Skoles julemarked den 6. december giver dig muligheden for at gøre en positiv forskel med dine juleindkøb. Alt overskud fra julemarkedet går til Kofoeds Skoles sociale arbejde for udsatte mennesker i Danmark. Dine køb på julemarkedet er derfor med til at gøre julen lidt varmere for dem, der ikke har mulighed for at fejre jul i deres eget hjem.

koncert med kor til Julemarked på Kofoeds Skole
produkter af genbrugsmaterialer i værksted til Kofoeds Skoles julemarked

Bæredygtige julegaver

På Kofoeds Skoles julemarked kan du handle med god samvittighed. Alle produkter er genbrug, upcyclede designs, eller fremstillet af genbrugsmaterialer på de sociale værksteder. Du støtter derfor både miljøet og får mulighed for at finde unikke og personlige gaver til dine nærmeste. Vi har alt fra smykker og tøj til kunst og håndlavede møbler – alt sammen skabt med kærlighed og omtanke. Velkommen!

Praktisk info

Hvad: Julemarked på Kofoeds Skole
Hvem: Alle er velkomne. Der er gratis adgang
Hvor: Nyrnberggade 1, 2300 København S.
Hvornår: Onsdag 6. december kl. 13 – 18

Tilmeld dig Julemarked på Kofoeds Skole på Facebook og følg med i, hvilke aktiviteter og tilbud du kan opleve til julemarkedet.

Plakat: Rikke Bjerre/Kofoeds Skoles Medieværksted Fotograf: Hasse Borg Søegren