Lørdag den 12. oktober fra kl. 10-14 inviteres hele Amager til at fejre efterårets komme med et hyggeligt høstmarked, der byder på et væld af forskellige aktiviteter.

Siden Kofoeds Skole åbnede deres eget mosteri i 2017 med støtte fra Tuborgfondet, er det efterhånden blevet en tradition med et høstmarked på Kofoeds Skole som indledning til efterårsferien. Denne tradition holdes ved lige i år, hvor den sociale organisation lokker med levende musik, åbne butikker, mulighed for at få mostet egne æbler, pandekagebagning over bål og meget, meget mere.

Omdrejningspunktet for markedet er naturligvis æblemosteriet, da markedet falder midt i æblesæsonen. Og ligesom de tidligere år, har alle amagerkanere den dag mulighed for at opleve mosteprocessen på nærmeste hånd og selv medbringe overskudsæbler fra haven. Gør man dét, kvitterer Kofoeds Skole med én flaske lækker Storbymost pr. 10 kg medbragte æbler.

På høstmarkedet har du også mulighed for at finde dig en ny, brugt cykel, da dagen samtidig markerer genåbningen Kofoeds Skoles Cykelbutik. Her modtages brugte cykler som donationer fra private, hvorefter de sættes i stand og sælges til fordel for skolens sociale arbejde. Så står du en brugt cykel, som du ikke længere bruger, tager de imod den med kyshånden.

Sidst, men ikke mindst, holder Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker naturligvis også åben. Her vil der på dagen være fyldt godt op med lækkert genbrugstøj og møbler samt smukt håndværk af forskellig slags.

Markedet er gratis og åbent for alle.
Læs mere og tilmeld dig begivenheden på Facebook her.