Møbeldepotet modtager dagligt donerede møbler og andet indbo som vurderes, sorteres, prissættes og gives videre til vores elever eller sælges på markeder og i vores kommende butikker.

 

Om jobbet

I møbeldepotet kan du i tæt samarbejde med ansatte og elever løse opgaver som fx:

  • Grov-, finsortering, vurdering og prissætning af genbrugsmøbler og service.
  • Opstilling/dekoration af møbler og nips i vores kommende butikker

 

Lidt om dig

  • Du er nysgerrig og åben overfor alle de mennesker, opgaver og udfordringer du møder
  • Du er ikke bange for at tage fat og kan hjælpe med alt fra kaffeafhentning, inddragelse af eleverne til sortering/udsmidning af møbler og lagerstyring.
  • Du kan som minimum komme en halv dag fast hver måned.

 

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

 

Hvornår

I møbeldepotet kan du være med indenfor vores normale arbejdstid som er mandag til fredag 8-15. Dog tirsdag og torsdag kun til kl. 12

 

Om os

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Tine Lindebjerg Groth på telefon 41 73 30 33.