Transportafdelingen løser transportopgaver på Kofoeds Skole og besvarer møbeltelefonen når private ringer ind for at donere møbler mm.

 

Om jobbet

I transportafdelingen kan du sammen med ansatte og elever hjælpe til med at løse opgaver som fx:

  • Køre ud med vores elever og hente eller levere møbler mm.
  • Sortering, lageropfyldning og prissætning af møbler mm.

 

Lidt om dig

  • Du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Du har ordenssans
  • Du har lyst til at arbejde tæt sammen med både ansatte og elever

 

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

 

Hvornår

Som frivillig kan du bidrage indenfor transportafdelingens normale åbningstid som er mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 15:45. Dog tirsdage til kl. 12:00 og fredage til kl. 14:00.

 

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Peter Maaløe på telefon 41733118.