Miljøpladsen er Kofoeds Skoles egen lille genbrugsplads og det er os der vedligeholder udendørs arealerne både sommer og vinter med god hjælp fra vores staldkat, truck, traktor, lift og fejemaskiner.

 

Om jobbet

Som frivillig på Miljøpladsen kan du sammen med elever og medarbejdere løse opgaver som f.eks.:

  • Sortering af affald og opskæring af træ
  • Viceværtopgaver,
  • Holde skolens arealer ryddelige og pæne.
  • Udføre interne flytninger.

 

Lidt om dig

  • Du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Du kan lide at arbejde udendørs og ikke være bange for at tage fat.
  • Du har gerne køre- og truck kort

 

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

 

Hvornår

Som frivillig har du mulighed for at engagere dig indenfor Miljøpladsens normale åbningstider som er mandag til fredag kl. 08:00 til kl. 15:45. Dog tirsdage til kl. 12:00 og fredage til kl. 14:00.

 

Om os

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Claus Nielsen på telefon 41 73 31 12.