Vil du være frivillig i Kofoeds Skoles møbelbutik?
Vi søger frivillige, med et skarpt øje for genbrugsfund, der har lyst til at møde nye mennesker og gå til hånde i hverdagen i møbelbutikken.

Kofoeds Skoles møbelbutik modtager dagligt donerede møbler og andet indbo som vurderes, sorteres og prissættes og sælges i vores socialøkonomiske butikker. Som frivillig i Kofoeds Skoles møbelbutik deltager du i et åbent, imødekommende og serviceminded miljø, hvor du er i kontakt med både kunder, skolens elever, ansatte og andre frivillige.

Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker åbnede sommeren 2018 i helt nyindrettede lokaler i Nyrnberggade på Amager. Varerne i Kofoeds Skoles Butikker er primært donerede møbler, tøj og cykler, samt håndværk og brugskunst produceret på skolens værksteder. Al overskud fra butikkerne går til Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Som frivillig i Kofoeds Skoles møbelbutik har du lyst til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

  • Grov-, finsortering, vurdering og prissætning af genbrugsmøbler og service
  • Opstilling/dekoration af møbler og nips i vores butik
  • Kundeservice.
Lidt om dig

Vi forestiller os at du:

  • Er nysgerrig og åben overfor alle de mennesker, opgaver og udfordringer du møder
  • Har mod på at tage fat og kan hjælpe med alt fra kaffeafhentning, inddragelse af skolens elever i dit arbejde til sortering/udsmidning af møbler og lagerstyring.
  • Måske har erfaring med salg, butiksdrift, design, indretning eller lignende.

Hvad får du ud af at være frivillig butiksassistent?

Som frivillig butiksassistent i Kofoeds Skoles Butikker er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfyldt fællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring til dit CV.

Praktisk information

Kofoeds Skoles Butikker ligger på Kofoeds Skole på Amager, Nyrnberggade 1, 2300 København S.

Som frivillig i møbelbutikken kan du deltage i vores normale arbejdstid.
Det er mandag og tirsdag kl. 09:00-12:00 og onsdag, torsdag og fredag kl. 09:00-15:45.

Du skal minimum kunne komme to halve dage om måneden.

Om Kofoeds Skole

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for mennesker i udsatte positioner.

Du kan læse mere om vores tilbud på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/

Hvis du ikke vil være fast frivillig, men vil hjælpe til ved events og kortere projekter, f.eks. markeder, eller juleaften på Kofoeds Skole, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

Foto: Robert Hjortshøj