Vil du være frivillig på Kofoeds Skoles Miljøplads?
Vi søger frivillige, der vil være med til at arbejde for en bæredygtig hverdag på skolen og som hverken er bange for frisk luft, eller at tage fat.

Om Kofoeds Skoles Miljøplads

Miljøpladsen er Kofoeds Skoles egen genbrugsplads. Foruden sortering af affald fra hele skolen vedligeholder Miljøpladsen Kofoeds Skoles udendørsarealer – både sommer og vinter. Til arbejdet har vi god hjælp fra vores staldkat, truck, traktor, lift og fejemaskiner.

På Miljøpladsen arbejder vi meget tæt sammen med værkstedet Køkkenhaven og i mostesæsonen også med Kofoeds Mosteri.

Arbejdsopgaver som frivillig på Kofoeds Skoles Miljøplads

Som frivillig på Kofoeds Skoles Miljøplads vil du sammen med elever og medarbejdere løse en eller flere af følgende opgaver:

  • Sortering af affald
  • Viceværtopgaver
  • Holde skolens arealer ryddelige og pæne
  • Udføre interne flytninger

Lidt om dig

Vi forestiller os at du:

  • Er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker
  • Kan lide at arbejde udendørs
  • Kan lide at tage fat og få noget fra hånden
  • Måske har køre- og truck kort

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skoles Miljøplads?

Som frivillig på Kofoeds Skoles Miljøplads er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for mennesker, der lever i udsatte positioner.

Derudover bliver du en del af et meningsfuldt og socialt arbejdsfællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring og udtalelser til dit CV.

Praktisk information

Miljøpladsen ligger på Kofoeds Skole på Amager, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Som frivillig på Kofoeds Skoles Miljøplads har du mulighed for at være med indenfor vores normale arbejdstid som er hverdage kl. 08:00 til kl. 14:00. Dog tirsdage til kl. 12:00 og fredage til kl. 13:00.

Vi laver en aftale om, hvilke tidspunkter der passer dig.

Om Kofoeds Skole

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for mennesker i udsatte positioner.

Du kan læse mere om vores tilbud på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/

Hvis du ikke vil være fast frivillig, men vil hjælpe til ved events og kortere projekter, f.eks. markeder, eller juleaften på Kofoeds Skole, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

Foto: Hasse Borg Søegren