Vil du være frivillig på Kofoeds Skole og hjælpe til som chauffør i vores transportværksted?
Vi søger frivillige, der har lyst til at være en del af et praktisk-orienteret, socialt værksted og møde nye mennesker.

Kofoeds Skoles transportværksted løser transportopgaver for hele Kofoeds Skole. Vi henter blandt andet donationer af møbler og tøj, som vi sælger i vores socialøkonomiske butikker. Vi laver også mindre vedligehold på skolens biler. Som frivillig i Kofoeds Skoles transportværksted deltager du i et socialt miljø, hvor du er i kontakt med både skolens elever, ansatte og andre frivillige.

Som frivillig chauffør i Kofoeds Skoles transportværksted har du lyst til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

  • Køre ud med vores elever og hente eller levere møbler og andre donationer
  • Sortere og prissætte møbler
  • Holde styr på vores lager
  • Mindre vedligehold på biler.
Lidt om dig

Vi forestiller os at du:

  • Er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Har en god ordenssans
  • Kan lide at tage fat.
  • Har lyst til at arbejde tæt sammen med både ansatte og skolens elever.

Hvad får du ud af at være frivillig chauffør i transportværkstedet på Kofoeds Skole?

Som frivillig i Kofoeds Skoles transportværksted er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfyldt fællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring og udtalelser til dit CV.

Praktisk information

Som frivillig chauffør kan du være med på hverdage mellem kl. 8.30 og 13.00. Vi aftaler, hvor ofte du har lyst til at komme og hjælpe, men du skal minimum kunne komme to gange om måneden.

Kofoeds Skoles transportværksted ligger på Kofoeds Skole på Amager, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Om Kofoeds Skole

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for mennesker i udsatte positioner.

Du kan læse mere om vores tilbud på https://menneskermedmere.dk/vorestilbud/

Hvis du ikke vil være fast frivillig, men vil hjælpe til ved events og kortere projekter, f.eks. markeder, eller juleaften på Kofoeds Skole, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘.

Foto: Hasse Borg Søegren