Med et stærkt økonomisk bidrag er Fremad Amager og Øens Erhvervsnetværk med til at sikre juleaften for 350 socialt udsatte mennesker på Kofoeds Skole.

Øens fodboldstolthed nr. 1, Fremad Amager Elite, har sammen med deres kreds af sponsorer, Øens Erhvervsnetværk, besluttet at give en pose penge til Kofoeds Skoles juleaften for socialt udsatte mennesker.

Ligesom alt andet under corona, bliver juleaften på Kofoeds Skole noget anderledes end den plejer. I stedet for at bespise 350 mennesker i Multihallen, vil maden i år blive delt ud som take away. Der vil dog være små “spisestationer” til dem, der ikke har noget sted at tage maden med hjem til. Derudover vil der naturligvis også være gaver til alle 350 mennesker.

Og netop det formål – altså mad og gaver til 350 socialt udsatte mennesker – har Fremad Amager og Øens Erhvervsnetværk altså valgt at støtte. For at markere det, vil Kofoeds Skole desuden pryde spillertrøjerne til pokalbraget mod Brøndby IF, der spilles torsdag den 17. december kl. 18.30 på Sundby Idrætspark.

På billedet ovenfor ses Kofoeds Skoles forstander Robert Olsen i den allerførste udgave af Fremad Amager-trøjen med Kofoeds Skoles logo på brystet. Selv siger han:

‘Vi er utrolig glade for at de er med til at sikre julen for udsatte på Kofoeds Skole, og vi er meget stole over at pokalkampen mod Brøndby bliver med Kofoeds Skole på kamptrøjen.
Kofoeds Skole og Fremad Amager har meget til fælles: En stærk historie med masser af kant. Mangfoldighed i vores arbejde. Og så elsker vi jo øen og vi elsker fodbold.’
Efter kampen vil et par af spillernes kamptrøjer blive bortauktioneret via Kofoeds Skoles Facebook-side til fordel for vores sociale arbejde.

Følg med på www.facebook.com/kofoedsskole