Vi søger en dygtig formidler, der bl.a. skal være med til at udvikle og drive vores sociale medier i tråd med vores strategiske mål. Du vil arbejde tæt sammen skolens forstander og din base vil være sammen med de øvrige tre medarbejdere i skolens Medieværkstedet, hvoraf den ene er din teamleder. Sammen med værkstedets elever udgør vi et levende arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder med kommunikation i alle former – herunder skolens hjemmeside, sociale medier, podcasts, layout, print, web, foto og video samt animation, tryk af skilte og tryk på tekstil.

Du har en relevant videregående uddannelse, eller tilsvarende højt fagligt niveau inden for kommunikation og journalistik, faglig bredde og en lyst til at arbejde i et værkstedsmiljø med socialt udsatte således, at du sammen med dine øvrige kollegaer kan skabe et godt pædagogisk arbejdsmiljø i forhold til elever, skolens ledelse, resten af skolens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om og søg stillingen her: 

Deadline for ansøgning er 14. september og vi regner med at holde ansættelsessamtaler den 17. september 2021. Tiltrædelse den 1. november 2021. Stillingen er på 37 timer.