Bestil afhentning af tøj & møbler

Transportens telefon er åben hver mandag til onsdag fra kl. 13.00 – 15.00

Telefon: 41 73 31 17
E-mail: moebeldepot@kofoedsskole.dk

Donation af tøj & møbler

Vi modtager kun tøj som er i god stand – dvs. at vi ikke kan modtage f.eks. tøj som er hullet. Vi har særligt brug for tøj som kan bruges i den gældende sæson – sommertøj om sommeren og vintertøj om vinteren.

Tøj kan afleveres direkte på skolens tøjbutik i tidsrummet 8.00 – 16.00 på hverdage. Du skal benytte tøjcontaineren på hjørnet af Nyrnberggade og Jenagade – eller du kan tage det med ind i receptionen. Efter kl. 16.00 bedes du kun benytte tøjcontaineren.

Møbler kan afleveres i samme tidsrum, men kun efter aftale.

Vi modtager også gerne fungerende værktøj, køkkenudstyr, legetøj, fladskærms-tv, haveredskaber, hårde hvidevarer og al form for elektronik, mindre musikinstrumenter, stof og garn.

Overskydende tøj & møbler
Vores overskydende tøj deler vi gerne med andre humanitære organisationer. Noget af tøjet bliver også solgt på vores socialøkonomiske loppemarkeder. Overskuddet herfra går naturligvis direkte til vores arbejde med socialt udsatte mennesker.

Kontakt

Tøjbutikken
Gitte Vinther
tlf.: 41 73 31 46
mail: gittev@kofoedsskole.dk

Møbelbutikken
Tine Lindebjerg Groth
tlf.: 41 73 30 33
mail: tineg@kofoedsskole.dk

Afhentning af møbler & tøj

Skolens transportafdeling kommer meget gerne og henter møbler i Storkøbenhavn. Vi afhenter ikke fra dag til dag, der kan gå op til 14 dage, før vi er i dit område. Vi kan nødvendigvis heller ikke give dig en bestemt dato for afhentning, når du ringer, da vi planlægger efter, hvad vi får ind. Vi opfordrer dig derfor til, at du kontakter os mindst 14 dage før, du har brug for at få afhentet tøj og/eller møbler.

Vi kører hovedsageligt ud om formiddagen mellem 9-12, du vil blive kontaktet et par dage før.

Dødsbo samt kælder- og loftsrum

Hvis det handler om tømning af kældre eller lofter eller andre større rum, kan vi ikke påtage os at tage det hele, men vi kommer gerne og ser, hvad vi kan bruge. Ved dødsbo skal I først kontakte os, når boet har været i skifteretten. Som udgangspunkt vil en fra transportafdelingen komme forbi og notere, hvad vi tager med.

Skolen og skolens elever har ikke ressourcer til at reparere udslidte møbler med fejl og mangler eller give beskidt og ødelagt tøj en kærlig hånd. Vi modtager derfor kun effekterne, når de er i god stand.

Da det er skolens elever, der er flyttefolk, modtager vi ikke klaverer, kummefrysere og marmorborde, fordi det kræver uddannelse og professionelt udstyr.

Kontakt

Transport
Peter Maaløe
tlf.: 41 73 31 18
mail: peterm@kofoedsskole.dk

Find vores tøjcontainere

Du kan donere tøj og sko i vores blå tøjcontainere, som står følgende steder:

  • Kofoeds Skole på hjørnet af Nyrnberggade og Jenagade, Amager
  • BRF Kredit på Klampenborgvej 205, Lyngby
  • Lindevang Kirke på Hattensens Allé 12, Frederiksberg
  • Bethelkirken på Niels Ebbesens Gade 14, Aalborg

Kontakt

Transport
Peter Maaløe
tlf.: 41 73 31 18
mail: peterm@kofoedsskole.dk