Kofoeds Skoles transportafdelingen udfører alle former for transport, flytte- og lageropgaver. Som frivillig i afdelingen får du indblik i kørsel, løfteteknikker og håndtering af ruteplanlægning samt muligheden for at få masser af kørselserfaring.

Vi har desuden et tæt samarbejde med Autoværkstedet, Tøjdepotet og Møbeldepotet.
I Transporten arbejder vi i teams, vi løser opgaver i fællesskab. Samtidig har vi en god humoristisk tone.

 

Vi tilbyder dig

En stilling som handymand og blæksprutte. Er du chauffør, telefonpasser, lagerarbejder, salgsassistent, møbel ekspert, kræmmer eller interesseret i at arbejde tæt med andre? Så er Kofoeds Skoles transportafdeling stedet for dig.

 

Lidt om dig

  • Du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Du spreder et godt humør.
  • Du er mødestabil.
  • Du har interesse i at arbejde tæt sammen, under til tider kaos.
  • Du har lyst til, at gøre en forskel.

 

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

 

Hvornår?

I transporten har vi en normal arbejdsdag fra kl. 08:00 til kl. 15:45. Dog tirsdage til kl. 12:00 og fredage til kl. 14:00. Som frivillig vil du have mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid indenfor arbejdstiden, således at dine og vores interesser og behov tilgodeses.

 

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Peter Maaløe på telefon 41733118.