Bliv frivillig
på Kofoeds Skole

Som frivillig på Kofoeds Skole kan du være med til at gøre gavn for socialt udsatte mennesker i Danmark – og samtidig få en masse gode oplevelser og nye kompetencer med dig hjem.

Vi har brug for frivillige til at hjælpe os med alt fra kampagnearbejde og tøjsortering, til at være en del af vores markeder eller stå i en af vores socialøkonomiske butikker (åbner medio 2018).

Vi slår som udgangspunkt frivilligjobs op i diverse frivilligfora, men kan du ikke umiddelbart finde en tjans, der passer perfekt til dig, så send os gerne et par linjer om dig selv, hvad du har lyst til og hvad du kan tilbyde.

Spørgsmål?

Telefon: 41 73 32 69

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål vedr. frivillighed på Kofoeds Skole.

’Jeg er frivillig, fordi det giver mening for mig’

Sådan siger 27-årige Fie Friis, der er frivillig på Kofoeds Skoles tøjmarked. Det er anden gang, hun er frivillig og hun har allerede nu skrevet sig op til næste tøjmarked. ’Det er jo kun 3 timer én lørdag om måneden. Det tror jeg de fleste godt kan afse tid til’, siger Fie og fortsætter:

’Det giver bare mening for mig at lave noget frivilligt arbejde, hvor man ved, at det man laver ender i kroner og ører til socialt udsatte mennesker på Kofoeds Skole. Og så er det bare rigtigt hyggelig her’.

Tøjmarkederne er en forholdsvis ny ting på Kofoeds Skole. Det første blev afholdt i janaur 2015, og da det viste sig at være en pæn succes, besluttede man sig for at gøre markedet til fast inventar. Ifølge Fie Friis er det en god måde at få solgt ud af noget af alt det tøj, som skolen venligst får doneret fra nær og fjern:

’De mennesker der kommer her, er alle glade og overrasket over, hvor billigt og hvor godt tøjet er.’